Sikeres gépjárműlopás esetén 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a gépjármű aktuális piaci értékére vonatkozóan!    További információk a 100% garancia menüpont alatt találhatóak. Kattintson ide!


KezdőlapMit jelent a hozzáférhetőség?Pajzs GaranciaPajzs CascoPajzs SegélyszolgálatOktatásPénzvisszafizetési garanciabackupPajzs Casco - mentés
Kezdőlap
Általános információk
» Események
Ne legyen áldozat

Baleset megelőző rendezvény


2012. június 2. - Budapest, Városliget

A rendezvény részletes programját ide kattintva tekintheti meg!

Sajtóvisszhang az eseményről:
- Magyar Hírlap online - 2012.06.01
- Magyar Hírlap online - 2012.06.11
- Budapesti Polgárőr magazin

Képek az eseményről:
tovább ►Társadalmi tevékenység
Az árvíz sújtotta Edelény városában 2010.06.04 a P.T.B. Pajzs Kft. is adományokat vitt, illetve kivette a részét a kétkezi munkából.Képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!


Társadalmi tevékenység
Az árvíz sújtotta Edelény városában 2010.05.20 a P.T.B. Pajzs Kft. is adományokat vitt, illetve kivette a részét a kétkezi munkából.

Képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!


Gyorsulási verseny
2010. május 1. (Taszári repülőtér)

A rendezvényen A P.T.B. Pajzs Kft. baleset megelőzési oktatást és bűnmegelőzési tájékoztatást tartott az érdeklődők számára.

A motorosok részére külön oktatást biztosítottunk annak érdekében, hogy mindenki tisztában legyen a saját és a motorja képességeivel.

Az oktatás célja a biztonságos közlekedésre való figyelemfelhívás, hogy mindenki épségben hazaérhessen!

Előzzük meg a baleseteket és a bűncselekményeket, melyeknek áldozataivá válhatunk!Képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!


Biztonságos közlekedésért rendezvény
2009. augusztus 11. (Kiskunlacházi repülőtér)

A rendezvényt az IBSSA, a MotorShow1 és a P.T.B. Pajzs Kft. szervezésében került megrendezésre.
A rendezvényen többek között képviseltette magát a Pest Megyei Rendőr Főkapitányság közlekedési osztálya.
A rendezvény elsődleges célja a közlekedési balesetek csökkentésére való figyelemfelhívás.Képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!


Társadalmi tevékenység
A P.T.B. Pajzs Kft. közút eltakarítást végzett 2009. júliusában az 52-es főúton a tomboló vihar után, ami fákat tört ki és csavart az úttestre.Képgaléria megtekintéséhez kattintson ide!

Budapest III. kerület, Szentendrei út 268.      .:.      Telefon: +36 30 378 0 378      .:.      e-mail: pajzs@lophatatlan.hu