A motortérvédelem és a motortérzár fontossága

A hatékony gépjárművédelem, autóvédelem megteremtése céljából kizárólag csak rendszerben szabad gondolkodni, amely rendszer a védeni kívánt gépjárműbe történő beépítés után egy összefüggő egységet kell, hogy alkosson. Elengedhetetlen feltétel, hogy a védelmi rendszer részegységeit minden esetben kizárólag a védeni kívánt gépjármű motorterébe kell beépíteni. Ettől eltérni nem szabad! (Ha a gépjármű utasterébe építik be a védelmi rendszer részegységeit, akkor a tolvaj a gépjármű utasterébe történő bejutás után hatástalaníthatja azt és ellopja a gépjárművet.)
A gépjármű motorterébe beépített gépjárművédelmi rendszer részegységeit is magától értetődően meg kell védeni, azaz hozzáférhetetlenné kell tenni az illegális cselekményekkel szemben. Ez oly módon érhető el, hogy a védeni kívánt gépjármű motorháztetejét el kell zárni a külvilág elől. Ami fontos: kizárólag elektro-mechanikus módon! Az elektro-mechanikus módon történő motortér zár a védelmi rendszer részegységét képezi. Nincs mechanikus zár, ami függetlenítené a motortér zárat a rendszertől, amit a tolvaj kinyithatna.

Fontos!
Ha valaki csupán csak mechanikus módon zárja le a gépjármű motorház tetejét, akkor az a gépjárművédelem többi részétől függetlenül fog működni és már nem beszélhetünk egy rendszerről. A gépjármű utasterében lesz egy zárszerkezet, amivel nyitni, zárni kell a mechanikus motortér zárat, ami a gépjármű utasterébe való bejutás után a felkészült tolvaj számára így kiiktatható és a gépjármű így ellophatóvá válik!
Nem mellékes információ, hogy a motortér zár önmagában semmit sem ér. A motortér zár kizárólag csak elektro-mechanikus formában és egy rendszer részegységeként képes a hatékony gépjárművédelem kialakítására.

Pajzs gépjárművédelem

P.T.B. Pajzs Kft.

Adatkezelési tájékoztató

image Képek

YouTube


© 2005 - 2021 P.T.B. Pajzs Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 13492063-2-41 · Cégjegyzékszám: 01-09-738018Bankszámlaszám: 10300002-20234155-00003285 · IBAN száma: HU02103000022023415500003285 · SWIFT kód: MKKBHUHB
phoneshopping_cart
Ez a honlap technikai sütiket (angolul: cookie) használ a megfelelő működéséhez. További információ...