1038 Budapest, Szentendrei út 268. · +36 30 378 0 378 · info@pajzs.hu
Kezdőlap | Gépjárművédelem és Árak | Mi a Pajzs Technológia?

A Pajzs Technológia bemutatása röviden

A hatékony gépjárművédelem kialakításánál elengedhetetlen a védeni kívánt gépjármű motorterének elektro- mechanikai módon történő lezárása.
Az eddigi kialakítású gépjárművédelmi eszközökkel, illetve rend­sze­rek­kel szemben a Pajzs Technológia hozzáférhetetlenné teszi a kialakított gépjárművédelmet, ezért azt akkor sem lehet hatástalanítani, ha a tolvaj rendelkezik a gépjárművet illető típus ismerettel, technikai fel­sze­rel­ség­gel, illetve magas szintű felkészültséggel.
A gépjárművédelemben nem létezik olyan, hogy „jól eldugom” a védelmi rendszer egységeit azért, hogy a tolvaj azt ne találhassa meg.
A gépjárművédelemben a hozzáférhetetlen létezik, és a kettő dolog nem ugyanaz!
A gépjárművédelemben nem az a fontos, hogy immobiliser funkcióként hány pontot szakítunk meg ahhoz, hogy illegálisan ne indulhasson el a gépjármű, hanem az a fontos, hogy hol szakítjuk meg az immobiliser pontokat.
A Pajzs Technológiájú gépjárművédelem, autóvédelem alapját képező és a gépjárművek motorház tetejének a lezárását biztosító elektro-mechanikai eszközök többféle méret­ben és kivitelben.

Figyelem!

A gépjárművek motorház tetejének akár elektronikai, akár mechanikai úton történő lezárása nem azonos a Pajzs Technológiával!

Ez a honlap technikai sütiket (angolul: cookie) használ a megfelelő működéséhez. További információ... Rendben!