A hiányos védelmi rendszerekről

Tudta-e Ön (?),

hogy a gépkocsi tolvajok szinte minden esetben olyan gépjárművet tulajdonítanak el, ami tartalmazott gyári, vagy utólagosan beépített védelmi kialakítást?
A tolvajok sikerének az oka a hiányosan megtervezett gépjárművédelem. Ez a hiányosság nem más, mint a hozzáférhetőség!

Váltózár

a beépített váltózár nem véd kellően azért, mert a beépítés után a tolvaj kinyomott kuplung szerkezettel addig vontatja az Ön gépkocsiját, ameddig akarja! Ezenkívül leszerelhető a váltózár.
Más illegális módszereket alkalmazva is könnyen hatástalaníthatóak a váltózárak. (Konkrétumokat azért nem írunk le, mert nem célunk a tippek adása)
 


Kormányzár

Átlagosan három perc alatt hatástalaníthatóakElektronikus védelem

Ha az elektronikus védelem tartalmazza az általános és közös hiányosságot a gépjárművédelemhez való hozzáférhetőséget, akkor az elektronikus rendszerek szó szerint percek alatt áthidalhatóak! Hogyan? A recept egyszerű. Tanulmányozd át az adott gépjármű típus elektronikáját, beleértve a komputerét is. Ezek után vigyél minden lehetséges megszakítási pontra áramot az akkumulátorról, a komputert meg cseréld ki egy általad használatos, mobil egységre. Biztos lehetsz a sikeredben! Innen már egyszerűen (persze kulcs nélkül is!) elindítható a kiszemelt gépjármű! Ön még nem gondolt arra, hogy így lopták el gépjárművét?! Vagy így fogják ellopni?


Rejtett kapcsoló

itt ugyanaz a helyzet, ami az elektronikus védelemnél. A tolvajt nem érdekli, hogy Önnek mit kell tenni ahhoz, hogy gépjárművét elindítsa (pl.: egyes kezelőgombok megnyomása, stb.)! Egyszerűen áthidalhatóak ezek a rendszerek is az előbb említett módon!

Fontos!
A gépjárművédelemben nem létezik olyan, hogy „jól elrejtem, jól eldugom" a gépjárművédelem egységeit azért, hogy a tolvaj azt ne találhassa meg! Egy felkészült, a gépjármű típusismeretével rendelkező tolvajt ez nem gátolja meg a lopás sikerében.
A gépjárművédelemben a hozzáférhetetlen létezik, és a kettő dolog nem ugyanaz!GPS

A GPS soha nem lehet alapja a gépjárművédelemnek, csak kiegészítője!
Ennek az az oka, hogy a GPS mesterséges és természetes úton zavarható, korlátozható. Ezt a szakemberek és a tolvajok is jól tudják! A már említett módon áthidalható az elektronikai védelem, miután blokkolták a GPS-t, illetve a beépített mobil telefont egy GSM STOP-pal. A GPS és a GSM akár természetes, akár mesterséges módon történő leárnyékolása ellen nem létezik megoldás! Aki ennek ellenkezőjét állítja, az valótlant állít.

Fontos!
A GPS annak ellenére sem gépjárművédelem, hogy vannak, akik így hirdetik! A GPS az adott gépjármű pozíciójának meghatározására szolgál. Ha a tolvaj leárnyékolja akár a GSM hálózatot, akár a GPS-t és ez az alapja a gépjárművédelemnek, akkor semmi sem védi a gépjárművet a lopással szemben!
A mi cégünk a GPS-t pozíciómeghatározásra használja, a gépjárművédelemet minden esetben a Pajzs Technológia biztosítja!


Pajzs gépjárművédelem

P.T.B. Pajzs Kft.

Adatkezelési tájékoztató

image Képek

YouTube


© 2005 - 2021 P.T.B. Pajzs Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 13492063-2-41 · Cégjegyzékszám: 01-09-738018Bankszámlaszám: 10300002-20234155-00003285 · IBAN száma: HU02103000022023415500003285 · SWIFT kód: MKKBHUHB
phoneshopping_cart
Ez a honlap technikai sütiket (angolul: cookie) használ a megfelelő működéséhez. További információ...