Pajzs gépjárművédelmi rendszer

A termék ára: 128 000,- Ft + ÁFA
Az ár a beszerelés költségeit tartalmazza


Típusjel: IRÖsszetevők

Központi egység
A rendszer bekapcsolása után illegálisan nyithatatlanná válik a gépjármű motortere, illetve vezérli az indítás és rablás gátlás funkcióit.

Motortér felnyitásgátló egység
Megakadályozza a motortérbe történő illetéktelen behatolást akkor is, ha a gépjármű ablakát betörve, ajtaját illegálisan kinyitva bejut az utastérbe a gépjárművet eltulajdonítani kívánó személy(ek). Ezáltal a gépjármű motorterében a gyári, és utólagosan beszerelt alkatrészek védelme biztosított (pl: akkumulátor, önindító, védelmi rendszer). Az egységgel felszerelt gépjármű esetében ugyanis az illegális felhasználó nem tudja hatástalanítani a védelmi rendszert, miáltal a gépjármű nem indítható el , ebből adódóan az önerőből történő elvitel meghiúsul. Az egységet csak a gépjármű tulajdonosa, és jogos használója tudja működtetni, ki, és bekapcsolni. Kizárólag a gépjármű motorterében szakítjuk meg az indítás, és rablás gátláshoz szükséges elektronikákat! (Három körös megszakítást alkalmazunk.)

2db távirányító
A védelmi rendszer kikapcsolása távirányítóval történik, mely egyben a központtal együttesen oldja meg az indítás és rablásgátlás biztonságos kialakítását. A rendszer bekapcsolása a gépjármű leállítása után automatikusan, a távirányító nélkül történik.

Sziréna
Alkalmazása a többi egységgel együtt a gépjármű védelmét nagymértékben fokozza.Funkciók

Tartalmazza:
- Az indításgátlót az álló helyzetben történő lopások megakadályozására.
- A rablásgátlót a menet közbeni trükkös lopások és a rablások megakadályozására.
- A Pajzs Technológiát annak érdekében, hogy a védelmi rendszer hozzáférhetetlenné váljon.

A Pajzs Technológiának köszönhetően a magas szintű felkészültséggel és az adott gépjármű típus ismeretével rendelkező tolvaj sem tudja hatástalanítani a kialakított gépjárművédelmet, mert ahhoz nem lehet hozzáférni!

Indításgátló funkció
A gépkocsit a védelmi rendszert működtető távirányító használata nélkül nem lehet beindítani. A védelmi rendszer a motor működéséhez szükséges pontokat megszakítja, ami által a gépkocsi motorja nem indítható be a védelmi funkció kikapcsolása nélkül. Ezek a megszakítási pontok a gépkocsi motorterében kerülnek kialakításra, amit az elektro - mechanikai, a gépjármű gépháztetejének a nyitását, és a zárását koordináló zár segítségével az illetéktelen használó elől elzárunk. Ezáltal az adott gépjármű álló helyzetből történő illegális eltulajdonítása (a lopás) meghiúsítható.

Rablásgátló funkció
A rablásgátló funkció feladata az üzemben lévő gépjármű trükkös lopásának, rablásának megakadályozása.
Az rablásgátló funkciónak köszönhetően megállt gépjárművet nem lehet újra indítani, mivel ezt az indításgátló funkció megakadályozza.A Pajzs Technológiájú gépjárművédelemnek köszönhetően nem lehet hozzáférni a kialakított védelemhez, ennek köszönhetően a védelmi rendszert nem lehet hatástalanítani.

Végeredményként a gépjármű visszakerülhet a jogos tulajdonosához!

Ez a gépjárművédelmi rendszer igény szerint kiegészíthető Pajzs-Radar Kommunikátorral!

A P.T.B. Pajzs Kft. tájékoztatja az Ügyfelet/Megrendelőt, hogy a Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszerek beélesített, bekapcsolt állapotban fogyasztják az 1-20 mA (milli amper) áramot, attól függően, hogy melyik gépjárművédelmi rendszerről beszélünk. Ennek értelmében valós áram felvételt mérni egy Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszerrel felszerelt gépjárműnél úgy lehet, hogy:
a. szervizüzemmód állapotba kell helyezni a gépjárművédelmi rendszert
b. ki kell nyitni a gépjármű motorterét
c. vissza kell kapcsolni, azaz be kell élesíteni a gépjárművédelmi rendszert
d. várni kell 10 percet annak érdekében, hogy a gépjármű minden elektronikája kikapcsoljon
e. ezek után lehet hitelesen megmérni a gépjármű áramfelvételét.

Figyelem!
A P.T.B. Pajzs Kft. tájékoztatja a Tisztelt Ügyfelet/Megrendelőt, szervizben dolgozó szerelőt, illetve bárkit, aki Pajzs technológiájú gépjárművédelemmel felszerelt gépjármű áram felvételét méri, hogy a leírtaktól eltérő mérés pontatlan, valótlan adatokat ad, így az abból fakadó következményekért felelősséget nem tudunk vállalni.

Visszahívás  Megrendelés

Pajzs gépjárművédelem

P.T.B. Pajzs Kft.

Adatkezelési tájékoztató

image Képek

YouTube


© 2005 - 2021 P.T.B. Pajzs Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 13492063-2-41 · Cégjegyzékszám: 01-09-738018Bankszámlaszám: 10300002-20234155-00003285 · IBAN száma: HU02103000022023415500003285 · SWIFT kód: MKKBHUHB
phoneshopping_cart
Ez a honlap technikai sütiket (angolul: cookie) használ a megfelelő működéséhez. További információ...