Pajzs GPS gépjárművédelmi rendszer

A termék ára: 228 000,- Ft + ÁFA
Az ár a beszerelés költségeit tartalmazza


Típusjel: PGPS

Havidíj nélkül kínáljuk!
Funkciók

Tartalmazza:
- Az indításgátlót az álló helyzetben történő lopások megakadályozására.
- A rablásgátlót a menet közbeni trükkös lopások és a rablások megakadályozására.
- A hang és fényjelzést keltő riasztó funkciót belső térvédelemmel, a feltörésből fakadó károkozások megelőzésére.
- Egy ipari mobil telefont a gépjármű és a külvilág közötti kapcsolattartásra biztosítására.
- A GPS-t a gépjármű láthatóságának a biztosítására.
- A Pajzs Technológiát annak érdekében, hogy a védelmi rendszer hozzáférhetetlenné váljon.

Indításgátló funkció
A gépkocsit a védelmi rendszert működtető távirányító használata nélkül nem lehet beindítani. A védelmi rendszer a motor működéséhez szükséges pontokat megszakítja, ami által a gépkocsi motorja nem indítható be a védelmi funkció kikapcsolása nélkül. Ezek a megszakítási pontok a gépkocsi motorterében kerülnek kialakításra, amit az elektro - mechanikai, a gépjármű gépháztetejének a nyitását, és a zárását koordináló zár segítségével az illetéktelen használó elől elzárunk. Ezáltal az adott gépjármű álló helyzetből történő illegális eltulajdonítása (a lopás) meghiúsítható.

A hang és fény jelzést keltő riasztó funkció belső térvédelemmel
A távirányítóval bekapcsolt riasztó funkció éles helyzetben a gépkocsi bármelyik nyílászárójának kinyitása vagy bármelyik ablak betörése esetén azonnal riasztójelzést ad. Ezzel egy időben működésbe lép a rendszerhez tartozó GSM kommunikátor, ami sorrendben felhív 3 megadott telefonszámot. A GSM kommunikátor segítségével a gépkocsi pozíciója a beépített GPS műholdas helymeghatározó eszközzel lekérdezhető.
A gépkocsi motorház teteje a Pajzs Technológiának köszönhetően természetesen ebben az esetben sem nyitható, így a hang és fényjelzést keltő riasztó funkció nem hatástalanítható, aminek a következtében a gépjárművek feltöréséből fakadó károkozások kiküszöbölhetőek. (Soha ne hagyjon értékeket és személyes tárgyakat a gépjármű utasterében és csomagtartójában, mert azok ellopását nem lehet meggátolni!)

Rablásgátló funkció
A rablásgátló funkció feladata az üzemben lévő gépjármű trükkös lopásának, rablásának megakadályozása.
Az rablásgátló funkciónak köszönhetően megállt gépjárművet nem lehet újra indítani, mivel ezt az indításgátló funkció megakadályozza.
A Pajzs Technológiának köszönhetően nem lehet hozzáférni a kialakított védelemhez, ennek köszönhetően a védelmi rendszert nem lehet hatástalanítani.
Végeredményként a gépjármű visszakerülhet a jogos tulajdonosához!

Távoli vezérlés
A gépjárművédelmi rendszer a gépkocsi jogos tulajdonosának különleges vezérlési lehetőségeket is nyújt.
A beépített GSM kommunikátor segítségével szükség esetén a gépkocsi működtetését fel lehet függeszteni, illetve ezt a felfüggesztést lehetséges megszüntetni. Amennyiben a tulajdonos úgy ítéli meg, hogy a gépkocsi üzembentartója nem az érdekeinek megfelelően viselkedik, ettől a magatartásától a gépkocsi használatának megvonásával el tudja tiltani, lehetősége van távolról megakadályozni a gépkocsi további használatát. Ez a gépkocsi GSM kommunikátorába küldött speciális üzenettel valósítható meg. Az üzenet megérkezése után - amennyiben a gépkocsit leállítják - nem lehetséges annak újboli beindítása. Tehát a mozgó gépjárművet nem állítja meg, hanem a leállítás utáni újabb használatot akadályozza meg. Ezt a tiltást az üzembentartónál lévő távirányító nem tudja kikapcsolni, letiltott állapotban csak a hang és fényjelzést keltő riasztó funkciót lehet működtetni, az indításgátló funkció nem kapcsolható ki. A Pajzs Technológiának köszönhetően a gépkocsi motorházteteje ebben az állapotban sem nyitható, a letiltást végző elektronikai egység nem hozzáférhető, nem szabotálható.
A rendszert a tiltott állapotból egy szintén speciális üzenettel lehet kikapcsolni. Ez után a gépkocsit üzemszerűen lehet használni.A Pajzs Technológiának köszönhetően a magas szintű felkészültséggel és az adott gépjármű típus ismeretével rendelkező tolvaj sem tudja hatástalanítani a kialakított gépjárművédelmet, mert ahhoz nem lehet hozzáférni!

A P.T.B. Pajzs Kft. tájékoztatja az Ügyfelet/Megrendelőt, hogy a Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszerek beélesített, bekapcsolt állapotban fogyasztják az 1-20 mA (milli amper) áramot, attól függően, hogy melyik gépjárművédelmi rendszerről beszélünk. Ennek értelmében valós áram felvételt mérni egy Pajzs Technológiájú gépjárművédelmi rendszerrel felszerelt gépjárműnél úgy lehet, hogy:
a. szervizüzemmód állapotba kell helyezni a gépjárművédelmi rendszert
b. ki kell nyitni a gépjármű motorterét
c. vissza kell kapcsolni, azaz be kell élesíteni a gépjárművédelmi rendszert
d. várni kell 10 percet annak érdekében, hogy a gépjármű minden elektronikája kikapcsoljon
e. ezek után lehet hitelesen megmérni a gépjármű áramfelvételét.

Figyelem!
A P.T.B. Pajzs Kft. tájékoztatja a Tisztelt Ügyfelet/Megrendelőt, szervizben dolgozó szerelőt, illetve bárkit, aki Pajzs technológiájú gépjárművédelemmel felszerelt gépjármű áram felvételét méri, hogy a leírtaktól eltérő mérés pontatlan, valótlan adatokat ad, így az abból fakadó következményekért felelősséget nem tudunk vállalni.

Visszahívás  Megrendelés

Pajzs gépjárművédelem

P.T.B. Pajzs Kft.

Adatkezelési tájékoztató

image Képek

YouTube


© 2005 - 2021 P.T.B. Pajzs Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 13492063-2-41 · Cégjegyzékszám: 01-09-738018Bankszámlaszám: 10300002-20234155-00003285 · IBAN száma: HU02103000022023415500003285 · SWIFT kód: MKKBHUHB
phoneshopping_cart
Ez a honlap technikai sütiket (angolul: cookie) használ a megfelelő működéséhez. További információ...